Video: Patrīcijai Eidukai Latvijas rekords Olimpiādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT Straume publicitātes foto

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir sagatavojis jaunāko reportāžu no Phjončhanas – sarunu ar distanču slēpotāju Patrīciju Eiduku, kura Ziemas Olimpiskajās spēlēs izcīnīja jaunu Latvijas rekordu.

Patrīcijai Eidukai šī ir pirmā Olimpiāde, un savas debijas laikā sportistei 10 km distancē izdevās sasniegt 44. pozīciju, kas ir Latvijas augstākais olimpiskais rezultāts distanču slēpošanā kopš 1994. gada! Sarunā ar Edgaru Patrīcija neslēpj savu prieku par iespēju pierādīt spēkus Phjončhanā un uzskata izcīnīto vietu par lielisku motivāciju turpināt tiekties pretī panākumiem.

Intervijā Patrīcija sniedz arī savu skaidrojumu tam, kādēļ Latvijā trūkst profesionālu distanču slēpotāju, un atklāj, kas nepieciešams, lai sasniegtu olimpisko līmeni. Bet, neskatoties uz saviem panākumiem, Patrīcija atklāj, ka interesējas arī par biatlonu. Vai turpmāk redzēsim sportisti startējam biatlona disciplīnā? Par to plašāk jaunākajā reportāžā no Olimpiādes!

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu