Olimpiskie sportisti no Krievijas hokeja pārliecinoši iekļūst pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas speciālista Oļega Znaroka un latvieša Harija Vītoliņa vadītie olimpiskie sportisti no Krievijas (OAR) hokejā trešdien pārliecinoši sasniedza Phjončhanas olimpisko spēļu pusfinālu, kurā spēkiem mērosies ar Čehijas valstsvienību.

OAR ar rezultātu 6:1 Kanninas ledus arēnā apspēlēja Norvēģijas izlasi.

Jau pirmajā trešdaļā Znaroka un Vītoliņa vadītie olimpiskie sportisti iekrāja trīs vārtu pārsvaru. Ar precīziem metieniem izcēlās Mihails Grigorenko, Ņikita Gusevs un Vjačeslavs Voinovs. Otrās trešdaļas astotajā minūtē Aleksanders Bonsaksens deficītu samazināja līdz divu ripu starpībai, bet pēc 74 sekundēm Sergejs Kaļiņins atjaunoja trīs vārtu pārsvaru OAR.

33. minūtē Ņikita Ņesterovs panāca 5:1, tādējādi ieliekot visai drošus pamatus uzvarai visā mačā un OAR iekļūšanai pusfinālā. Punktu mačam pielika Ivans Teļegins, uzstādot galarezultātu - 6:1.

Dienas pirmajā ceturtdaļfināla mačā Čehijas izlase ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja ASV hokejistus, olimpisko spēļu pusfinālā iekļūstot pēc 12 gadu pārtraukuma.

Trešdien tiks aizvadīti vēl divi ceturtdaļfināla mači. Somija spēkosies ar Kanādu, bet Vācija tiksies ar Zviedriju.

Šī ir pirmā reize 20 gadu laikā, kad olimpiskajās spēlēs nepiedalās Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejisti. Līdz ar to par sacensību galvenajiem favorītiem tiek uzskatīti olimpiskie sportisti no Krievijas hokeja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu