Ķibermaņa stūmējs Miknis: Nebraucām šeit pēc devītās vietas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas otrā bobsleja ekipāža Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis pirmdien pauda neapmierinātību ar devīto vietu Phjončhanas olimpisko spēļu divnieku sacensībās.

Melbārža un stūmēja Jāņa Strengas divnieku ekipāža pirmdien izcīnīja bronzas medaļu Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, no zelta medaļām atpaliekot nieka piecas sekundes simtdaļas. Latvijai šī ir pirmā godalga Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Tikmēr Ķibermanis ar Mikni samierinājās ar devīto vietu, kaut pēc pirmā brauciena bija ceturtie un pēc pirmās dienas ieņēma vietu sešiniekā.

Pēc finiša Ķibermanis bija vīlies un ar žurnālistiem nerunāja, tāpēc savu komentāru sniedza Miknis.

«Kādas gan vēl emocijas? Jūs taču redzat, kāda vieta. Noteikti nebraucām šeit pēc devītās vietas. Taču tāds ir bobslejs - ar vienu labu braucienu nevar uzvarēt,» teica stūmējs. «Vispirms jāsagremo šīs sacensības, jo ir patiešām smagi.»

«Visu sezonu ar divnieku mocījāmies, nevarējām īsti atrast ritmu. Kā ir, tā ir pagaidām,» pauda Miknis.

«Protams, prieks par džekiem,» otras ekipāžas rezultātu komentēja Miknis. «Visvairāk par Jāni, jo viņš nomainīja Daumantu [Dreiškenu] un parādīja sevi no labākās puses. Arī Osis veica trīs labus braucienus.»

«Šodien devāmies uz trasi bez domām par pjedestālu, bet uz vietu sešiniekā gan cerējām. Jā, startā šo to nometām, kā gribējām, bet ko gan tas dod? Svarīgākais jau ir laiks trases lejasdaļā. Abos braucienos otrajā virāžā pazaudējām visu pārsvaru, ko ieguvām startā.

Ceru, ka Oskars saņemsies. Viņam četrinieki varbūt iet labāk. Mūsu jaunais četrinieks šogad arī labāk sevi parādījis nekā divnieks. Nav variantu - jādod virsū,» teica stūmējs.

Phjončhanas olimpisko spēļu četrinieku sacensības notiks šajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu