Titulētās Šifrinas draugs aizsūtīts mājās no olimpiskajām spēlēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētās ASV kalnu slēpotājas Mikaēlas Šifrinas draugs Matjē Fevrē, kurš pārstāv Franciju, aizsūtīts mājās no Phjončhanas olimpiskajām spēlēm. BBC vēsta, ka tas izdarīts disciplīnas pārkāpumu dēļ.

26 gadus vecais Fevrē milzu slaloma disciplīnā svētdien izcīnīja septīto vietu, bet viņu apsteidza trīs Francijas pārstāvji. Neskatoties uz tautiešu panākumiem, Favrē izteica nožēlu par rezultātiem.

«Ja jūs vien zinātu, ko es domāju par šo kolektīvu,» žurnālistiem sacīja Favrē.

Francijas vīriešu kalnu slēpošanas komandas vadītājs Deivids Častans paziņoja, ka Favrē nosūtīts atpakaļ uz Franciju par disciplīnas pārkāpumiem.

«Esmu šeit, lai sacenstos tikai pats ar sevi. Jutu, ka labi veicu otro braucienu, bet, kad ieraudzīju, kurā vietā esmu finišējis, tas bija kā pļauka pa seju,» izteicās Favrē.

22 gadus vecā Šifrina ceturtdien triumfēja milzu slalomā dāmu konkurencē, izcīnot savu otro zelta godalgu olimpiskajās spēlēs. Pirms četriem gadiem Sočos viņa uzvarēja slaloma disciplīnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu