Video: Brāļus Dukurus ciena skeletonisti visā pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā reportāžu no sestās dienas Phjončhanā, kurā paredzēti Latvijas biatlonistu – Baibas Bendikas, Andreja Rastorgujeva un Oskara Muižnieka – starti un jūtams liels satraukums pirms izšķirošajiem skeletona nobraucieniem.

Sagaidot Olimpisko spēļu trilleri jeb trešo un ceturto braucienu skeletonā, Edgars tiksies ar Līvu Oliņu, vēl vienu Latvijas pārstāvi Olimpisko reportieru saimē. Līva Phjončhanā strādā Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas televīzijā un varēs apliecināt, ka Martinu un Tomasu Dukuru ciena sportisti no visas pasaules un lūdz mūsu sportistu padomus labāka rezultāta sasniegšanai.

Edgars ar biatlona leģendu Ilmāru Brici šoreiz apspriedīs prognozes un mūsu sportistu iespējas 15 kilometru biatlona distancē dāmām un 20 – vīriem. Kādu vietu Bricis paredz Andrejam Rastorgujevam, uzzināsim jaunākajā reportāžā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu