Video: Silovs piepildīja savu un brāļa sapni; mūziķis Dons sveicina Vasiļjevu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas, kurā Edgars tikās ar Latvijas labāko ātrslidotāju Haraldu Silovu, biatlona zvaigzni Ilmāru Brici un talantīgo daiļslidotāju Denisu Vasiļjevu.

Patīkamu pārsteigumu Latvijai vakar sagādāja ātrslidotājs Haralds Silovs, Olimpiādē izcīnot augsto ceturto vietu. Edgars tikās ar Haraldu, lai apspriestu, kā sportists vērtē aizvadītās sacensības. Silovs intervijā arī atklāj, kādu lomu viņa sportista karjerā spēlēja brālis Helmuts, kura fotogrāfija sacensībās bija piesprausta pie sportista krūts, un kā Olimpiāde kalpoja kā sava veida pateicība brālim par viņa mīlestību.

15 km startam biatlonā gatavojas mūsu sportiste Baiba Bendika. Lielā Phjončhanas vēja dēļ biatlona sacensības ir kā loterija, un treneris Ilmārs Bricis sarunā ar Edgaru skaidro, kāda ir šādas distances specifika un cik sarežģīta ir šaušana stipra vēja laikā.

Valentīndienas sirsnīgās noskaņas valda arī olimpiskajā ciematā. Olimpiskā izaicinājuma laikā Edgars Buls aicināja Denisu Vasiļjevu rādīt savu slidošanas meistarklasi pie Dona dziesmas «Pa ceļam», un šoreiz Phjončhanā tikās ar sportistu, lai nodotu viņam sirsnīgu video sveicienu no mūziķa. Deniss ir patiesi priecīgs par Dona atbalstu un sūta arī savus sveicienus Valentīndienā saviem atbalstītajiem un dziedātājam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu