Krievijas skeletonists Tregubovs: Lai amerikāņi un briti iet di...

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas skeletonists Ņikita Tregubovs laikrakstam «Sport-Express» atklājis, ka viņu ignorējot ASV un Lielbritānijas skeletonisti, kamēr ar brāļiem Tomasu un Martinu Dukuriem viņš sveicinoties.

«Jā, ar Dukuriem mēs sveicināmies,» sacīja Tregubovs. «Amerikāņi. Viņi ar mani nesveicinās, bet es arī ar viņiem nesveicinos. Kāpēc? Nezinu. Vispār man ir vienalga, lai viņi iet di...»

Pirmdien skeletonisti aizvadīja pirmos divus oficiālos treniņbraucienus, Tregubovam abos uzrādot otro labāko laiku.

Arī ar Kanādas skeletonistiem viņam esot labas attiecības, bet amerikāņi un briti viņu ignorē un nepaspiež roku.

Olimpiskajiem sportistiem no Krievijas skeletonā nav līdzi neviena trenera, jo uz spēlēm netika uzaicināti vairāki speciālisti, tāpēc Tregubovam un citiem tautiešiem nākas pašiem rūpēties par daudzām lietām, ko savulaik paveica treneri.

Tregubovs par to nesūdzējās, sakot, ka pašiem jākļūst patstāvīgākiem, tomēr viņš norādīja, ka nav tā kā citos sporta veidos, kur dažkārt izpalīdz arī citu valstu treneri. Tā notika biatlona sacensībās un kamaniņu braukšanā.

«Amerikāņi pret mums ir noskaņoti politiski,» teica Tregubovs. «Juniori sveicinās, bet viņi Pasaules kausa izcīņas posmos - ne. Nu labi... Man ir vienalga.»

Phjončhanā nestartēs 2014.gada Soču olimpisko spēļu čempions Aleksandrs Tretjakovs. Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) pērn viņam piesprieda mūža diskvalifikāciju par saistību ar Sočos notikušo vērienīgo dopinga krāpniecību, kad mājinieki veica pozitīvo analīžu apmaiņu pret «tīrām» provēm.

Skeletona sacensības vīriešiem notiks ceturtdien un piektdien, abās dienās veicot pa diviem braucieniem.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu