Rīgas «Dinamo» dodas uz turnīru Šveicē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Rīgas «Dinamo» komanda svētdien lido uz Šveici, lai piedalītos starptautiskajā hokejā turnīrā «Davos Hockey Summit», vēsta klubs. Mači no 15. līdz 18. februārim norisināsies Davosā, kas ir augstākā pilsēta virs jūras līmeņa Eiropā.

Rīdzinieku pretinieki šajā turnīrā būs mājinieku klubs «Davos», Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Magņitogorskas «Metallurg» un Čehijas komanda Triņecas «Ocelari».

Pirms turnīra Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīs 3 dienu treniņnometni, trenējoties 2 reizes dienā, bet pēc tam aizvadīs viena riņķa turnīru.

Galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā turnīrā būs 2 vārtsargi, 8 aizsargi un 15 uzbrucēji:

vārtsargi - Jānis Kalniņš, Mantas Armalis;

aizsargi - Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Ansi Salmela, Aleksandrs Smirnovs, Pauls Svars un Kristaps Zīle;

uzbrucēji - Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Reinis Lejnieks, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs, Gunārs Skvorcovs.

Savainojumu dēļ uz turnīru nedosies aizsargs Krišjānis Rēdlihs un uzbrucējs Koltons Gilīss, bet aizsargs Karls Stolerijs ar Kanādas izlasi gatavojas Phjončhanas olimpiskajām spēlēm.

Savukārt aizsargs Guntis Galviņš, kā arī uzbrucēji Rihards Bukarts un Edgars Kulda Latvijas izlases sastāvā piedalīsies pārbaudes turnīrā Dānijā.

Rīgas «Dinamo» spēles «Davos Hockey Summit» turnīrā (Latvijas laiks):

15. februāris, plkst. 21:00, Davosa (Šveice), METALLURG Mg. - DINAMO RĪGA;

16. februāris, plkst. 17:00, Davosa (Šveice), HC OCELARI TRINEC - DINAMO RĪGA;

17. februāris, plkst. 21:00, Davosa (Šveice), HC DAVOS - DINAMO RĪGA.

Šosezon KHL čempionātā Rīgas «Dinamo» komandai atlikušas vēl 2 spēles - 27. februārī izbraukumā pret Minskas «Dinamo» un 1. martā savā laukumā pret Helsinku «Jokerit».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu