Andris Šics: Mums patīk visas jaunās trases. Cerams, tām patīkam arī mēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas kamaniņu divnieku ekipāžai Andrim un Jurim Šiciem patīk visas jaunās trases, starp kurām ir arī tā, kur notiek Phjončhanas olimpiskās spēles, pēc svētdienas treniņbraucieniem sacīja A.Šics.

Pašlaik brāļi Šici gatavojas jau savai ceturtajai Olimpiādei. Sacensības Phjončhanā viņiem paredzētas trešdien.

«Trase forša, Olimpiādei esam gatavi. Treniņbraucieni jāizmanto maksimāli un jāpierod pie trases,» pauda A.Šics. «Mums patīk visas jaunās trases. Cerams, tām patīkam arī mēs.»
«Mums trasē ir atslēgas vietas, kuras treneri filmē. Analizējam ne tikai savu braukšanu, bet arī konkurentu. Cenšamies to visu izmantot savā labā,» izteicās kamaniņu braucējs.

Svētdien notikušajos otrajos treniņbraucienos Šici uzrādīja septīto un devīto laiku, kamēr otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš bija 14. un 15.pozīcijā.

«Laikus treniņos skatīties ir grūti, jo katrs var uz tiem var doties ar dažādām slidām un atšķirīgu to sagatavotību. Jā, varam novērtēt tendences - vai kamanas slīd, vai neslīd - un izvērtēt arī pašu braukšanu. Tas arī viss, ko no treniņiem varam dabūt. Galvenais ir tikt pie tā «fīlinga» un foršas braukšanas sajūtas,» tikmēr teica Juris Šics.

Iepriekšējās divās olimpiskajās spēlēs Vankūverā un Sočos brāļi Šici tika pie medaļām, individuālajās izcīnot attiecīgi sudrabu un bronzu, turklāt trešo vietu 2014.gada Olimpiādē ieguva arī stafetē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu