Stipra vēja dēļ Phjončhanā atceļ kalnu slēpotāja Zvejnieka startu nobraucienā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pārāk stipra vēja dēļ svētdien tika atcelts Latvijas vadošā kalnu slēpotāja Kristapa Zvejnieka starts Phjončhanas olimpisko spēļu nobrauciena disciplīnā.

Zvejniekam svētdien starts nobraucienā bija iecerēts plkst. 4 pēc Latvijas laika, tomēr pārāk stiprā vēja un arī aukstuma dēļ sacensības atceltas.

Vēl svētdienas rītā sacensību norises vietā gaisa temperatūra bija zem -10 grādiem pēc Celsija, bet vējš salu tikai pastiprināja.

Kļuvis zināms, ka nobrauciena sacensības pārceltas uz 15. februāri, bet tajā dienā sākotnēji paredzētais supergigants vīriešiem notiks 16. februārī.

Zvejnieks nobraucienā startēs pirmo reizi šosezon un ar šo startu gatavosies otrdien paredzētajai Alpu kombinācijai, kurā arī būs nepieciešams veikt nobraucienu.

Latvijas vadošais kalnu slēpotājs plānojis piedalīties visās piecās individuālajās disciplīnās un uz augstāko rezultātu varētu pretendēt Alpu kombinācijā, kā arī slalomā.

Šīs Zvejniekam būs trešās olimpiskās spēles. Viņa līdzšinējais rekords ir 37.vieta Vankūveras olimpisko spēļu slalomā.

Kalnu slēpošanā Latviju olimpiskajās spēlēs pārstāvēs arī labākā dāmu sportiste Lelde Gasūna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu