Reportāža no Phjončhanas: Lambjēls redz Vasiļjevā potenciālu kļūt par labāko daiļslidotāju pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT Straume publicitātes foto

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas, kurā Edgars tiekas ar Latvijas izlases debitantiem - šorttrekistu Robertu Zvejnieku un daiļslidotāju Denisa Vasiļjeva un Diānas Ņikitinas treneri Stefanu Lambjēlu.

Vakar Phjončhanas olimpiskajā stadionā svinīgi tika atklātas XXIII Ziemas olimpiskās spēles. Latvijas delegācijas sastāvā šajā olimpiskajā sezonā startē vairāki debitanti. Viens no jaunākajiem mūsu komandā ir šorttrekists Roberts Zvejnieks, kurš intervijā dalījās ar spēcīgām emocijām, kas sportistu pārņēma, pirmo reizi piedaloties olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā. Roberts arī atklāj, cik aizrautīgi olimpisko spēļu fani un paši dalībnieki kolekcionē pinus jeb sportistu nozīmītes un kuru valstu delegāciju un atsevišķu sportistu pini ir tik pieprasīti, ka tos iegūt ir praktiski neiespējami.

Edgaram bija iespēja tikties ar vēl vienu mūsu komandas jaunpienācēju un delegācijas superzvaigzni - daiļslidotāja Denisa Vasiļjeva un Diānas Ņikitinas treneri Stefanu Lambjēlu. Lambjēls ir piedalījies trīs Ziemas olimpiskajās spēlēs un šā gada sacensībās pirmo reizi startē trenera lomā. Intervijā Lambjēls Edgaram atklāj, cik augstu vērtē Denisa Vasiļjeva unikālo daiļslidošanas tehniku un izpildījumu un cik spēka viņš kā treneris iegulda, lai palīdzētu Denisam kļūt par labāko daiļslidotāju pasaulē.

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu