Aparjods: Šonedēļ izdevies noķert brauciena sajūtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas kamaniņu braucējam Kristeram Aparjodam šķiet, ka Phjončhanas olimpisko spēļu trase kļuvusi vieglāk izbraucama un viņam šonedēļ izdevies noķert brauciena sajūtas, pēc sestdien aizvadītajiem pirmajiem diviem olimpiskajiem braucieniem atzina latvietis.

Aparjods sestdien vīru sacensību pirmajos divos braucienos sasniedza sestos labākos laikus un pēc pirmās dienas kopvērtējumā atrodas septītajā pozīcijā.

«Sajūta, ka trase ir vieglāk izbraucama. Tomēr ir sportisti, kuriem tik viegli neiet. Man pašam šajā nedēļā izdevās uzķert brauciena sajūtas un kļūdījos maz,» pēc pirmās dienas žurnālistiem pauda Aparjods. «Tiesa, nācās strādāt ar niansēm un līdz galam viss vēl gluži nav. It kā skaidrs ir, bet atliek tikai izpildīt.»

«Nevarētu teikt, ka šie divi braucieni bija mani labākie, jo arī vakar izdevās labs treniņš. Vairāk jāpiestrādā pie niansītēm. Šodien varbūt braucu ar nedaudz lielāku drošību un ne uz pilnu banku, bet rītdien visu salikšu pa plauktiņiem un visam jābūt kārtībā. Uz rītdienu gribētos uzlabot startu,» uzskata sportists.

«Šosezon man kamana uztaisīta no jauna, domājot tieši par sezonas svarīgāko startu Phjončhanā. Ar kamanām viss šobrīd ir labākajā kārtībā,» stāstīja Aparjods, kurš joprojām ir junioru vecumā. «Ja godīgi, līdz šim nebija Olimpiādes sajūtas. Nedēļu no nedēļas pārbraucām uz citām trasēm un nebija nekā jauna.»

No pārējiem Latvijas sportistiem pēc pirmās dienas Inārs Kivlenieks ieņem 21.vietu, bet Artūrs Dārznieks atrodams 25.pozīcijā.

Trešajam braucienam starts paredzēts svētdien plkst.13 pēc Latvijas laika, bet pēc tam svētdien tiks veikts arī noslēdzošais, ceturtais, brauciens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu