Trīs NBA komandas vēlas pastiprināties ar Deandrē Džordanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Tuvojoties maiņas darījumu termiņa beigām, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas steidz pastiprināt savus sastāvus. Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka Klīvlendas «Cavaliers», Portlendas «Trail Blazers» un Milvoki «Bucks» izrāda nopietnu interesi par Losandželosas «Clippers» centru Deandrē Džordanu.

Iepriekšējās sezonas fināliste «Cavaliers» apmaiņā pret Džordanu esot gatava atdot Dž.R. Smitu, Tristanu Tompsonu un NBA drafta pirmās kārtas izvēles tiesības, raksta «USA Today».

Nesen ESPN vēstīja, ka «Cavaliers» spožākā zvaigzne Lebrons Džeimss ir neapmierināts ar kluba vadības rīcību, ka tā negrasās izmantot iespēju pastiprināt vienības rindas.

Par Džordanu interesi izrādot arī «Trail Blazers», ziņo «Los Angeles Times». Tāpat pretendentu lokā uz centra spēlētāju esot arī Milvoki «Bucks».

Tomēr visaktīvākā sarunās par Džordanu esot «Cavaliers», kurai pēdējā laikā klibo sniegums aizsardzībā. Ar «Clippers» centra piesaistīšanu tā cer atrisināt šo problēmu.

Visas šīs komandas padara piesardzīgas fakts, ka pēc šīs sezonas Džordans var izvēlēties kļūt par brīvo aģentu. Tiesa, viņš var atstāt līguma saistības spēkā un 2018./2019. gada sezonā saņemt 24,1 miljonu ASV dolāru.

Džordans šajā sezonā vidēji mačā gūst 11,6 punktus, savāc 14,9 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķē 1,0 pretinieku metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu