Latvijas čempionei «Spartaks» atcelts aizliegums reģistrēt jaunus futbolistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nora Baibakova

Pēdējo divu gadu Latvijas čempionvienībai futbolā Jūrmalas «Spartaks» otrdien atcelts aizliegums pieteikt jaunus futbolistus.

Aizliegums reģistrēt jaunus futbolistus «Spartakam» teju pirms trim nedēļām piemēroja Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija (DK), jo tā bija noskaidrojusi, ka komanda nav izmaksājusi darba algas baltkrievu leģionāram Dmitrijam Platonovam un vietējam spēlētājam Vladislavam Kozlovam.

Aizliegums pieteikt jaunus spēlētājus noteikts līdz samaksas segšanas brīdim, bet nu LFF DK, izvērtējot Jūrmalas kluba iesniegto dokumentāciju un saņemot informāciju no spēlētājiem attiecībā uz LFF Spēlētāju statusa un pāreju komisijas lēmumu izpildi par darba algas izmaksu, liegumu ir atcēlusi.

Pērn «Spartaks» «SynotTip» Latvijas futbola virslīgas čempionu titulu garantēja jau priekšpēdējā kārtā. Līdz ar to šogad vienība atkal piedalīsies UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu