Video: Andžāns izaicina Latvijas ātrslidošanas rekordistu Silovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu «Olimpiskais izaicinājums» par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Jaunākajā raidījuma epizodē olimpiskais reportieris Edgars Buļs kopā ar Dailes teātra aktieri Gintu Andžānu tiekas ar ātrslidotāju Haraldu Silovu. Lai arī Edgaram un Gintam ir nelielas iemaņas šorttrekā, Haralda ātrslidošanas treniņš liks pamatīgi piepūlēties!

Latvijā nav nevienas ātrslidošanas halles, tomēr tas nav atturējis ātrslidotāju Haraldu Silovu sasniegt vairākus Latvijas rekordus šajā sporta veidā un kā nākamo panākumu posmu nospraust dalību Olimpiskajās spēlēs. Edgars Buļs kopā ar Gintu Andžānu tiekas ar sportistu «Lido» atpūtas centra slidotavā, lai noskaidrotu, ar ko ātrslidošana atšķiras no šorttreka un kas ir jādara, lai kļūtu par ātrāko uz slidām. Edgars Buļs joprojām ārstē ceļgala traumu, tāpēc šoreiz treniņā piedalās Gints Andžāns.

Kā ierasts, raidījumā neiztikt bez kārtīga izaicinājuma, un pēc apmācības Gintam priekšā ir sacensības ar Haraldu. Edgars Buļs šoreiz ir tiesneša lomā un aicina pretiniekus pirms sacensībām veikt prasmju pārbaudi. Izmēģinājumā Ginta rezultāts nav slikts, bet vai viņam veiksies arī sacensībās? To noskaidrosim jaunākajā «Olimpiskā izaicinājuma» epizodē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu