Nosaukti hokeja izlases kandidāti pārbaudes spēlei ar Kanādu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Nosaukts Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības sastāvs 4. februāra pārbaudes mačam ar Kanādas olimpisko komandu. Latvijas izlases kandidātu sastāvā iekļauti trīs vārtsargi, astoņi aizsargi un 19 uzbrucēji. Viņu vidū četri juniori - Emīls Ģēģeris, Daniels Bērziņš, Pauls Svars un Roberts Kaļķis.

Cīņa starp Latvijas izlasi un Kanādas komandu «Arēnā Rīga» sāksies plkst. 21:00.

Boba Hārtlija vadītā valstsvienība pirmo treniņu pirms spēles ar Kanādu aizvadīs 1.februārī. Tikmēr kanādieši Rīgā ieradās jau svētdien, bet kopā trenēties sāks no 29.janvāra.

Mačs LatvijaKanāda nenorisināsies Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) oficiālajā pārtraukumā. Līdz ar to Latvijas valstsvienības sastāvā nav iekļauti vairāki potenciālie līderi no Čehijas čempionāta un citām Eiropas komandām.

Latvijas izlases kandidāti pārbaudes spēlei ar Kanādu

Vārtsargi: Elvis Merzļikins, Jānis Kalniņš un Rihards Cimermanis.

Aizsargi: Kristaps Zīle, Uvis Jānis Balinskis, Guntis Galviņš, Oskars Bārtulis, Artūrs Kulda, Pauls Svars, Georgijs Pujacs un Roberts Kaļķis.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Kaspars Daugaviņš, Miķelis Rēdlihs, Ronalds Ķēniņš, Mārtiņš Karsums, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Emīls Ģēģeris, Gints Meija, Kirils Tambijevs, Ņikita Jevpalovs, Frenks Razgals, Rihards Bukarts, Daniels Bērziņš, Vitālijs Pavlovs, Sandis Zolmanis, Edgars Kulda un Oskars Batņa.

Biļetes uz 4.februāra pārbaudes spēli var iegādāties www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu