Video: Vai Olimpiskais reportieris pārspēs Latvijas izcilāko distanču slēpotāju Bikši?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gatavojoties Ziemas Olimpiskajām spēlēm, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu «Olimpiskais izaicinājums» par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Astotajā raidījuma epizodē Olimpiskais reportieris Edgars Buļs izmēģina spēkus distanču slēpošanā, tiekoties ar ātrāko Latvijas distanču slēpotāju Induli Bikši. Edgars ir pieņēmis izaicinājumu pārspēt Induli ātrumā un pievarēt distanci bez kritieniem.

Lai izzinātu distanču slēpošanas nianses, Edgars ir devies uz Madonas sporta un atpūtas trasi «Smeceres sils», kur savus treniņus aizvada olimpietis Indulis Bikše. Sportista kontā ir ne vien Latvijas čempiona tituls, bet arī dalība prestižajās «Tour de Ski» sacensībās. Tagad Induļa mērķis ir Olimpiskās spēles, un Edgars Buļs ir pieteicies distanču slēpošanas treniņam olimpieša pavadībā. Bet jau iesildīšanās laikā olimpisko reportieri sagaida pirmās grūtības.

Pēc intensīvās apmācības Edgars ir iemācījies uz slēpēm izkustēties no vietas, tādēļ Indulis piedāvā sarīkot ātruma sacensības. Lai palielinātu Edgara izredzes, Indulis ar slēpēm dosies kalnā augšā, savukārt olimpiskajam reportierim būs iespēja pievarēt trasi, slēpojot lejup. Vai tas palīdzēs Edgaram uzvarēt? To noskaidrosim jaunākajā «Olimpiskā izaicinājuma» epizodē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu