«Knicks» bez Porziņģa otrajā puslaikā salūst zem «Warriors» spiediena

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Ņujorkas «Knicks», spēlējot bez Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē izraudzītā latviešu spīdekļa Kristapa Porziņģa, otrdien viesos ar rezultātu 112:123 (31:21, 29:37, 26:37, 26:28) piekāpās iepriekšējās sezonas čempionei Goldensteitas «Warriors».

Porziņģis ceļgala iekaisuma dēļ nespēlēs pret «Warriors». Tiesa, viņa sāpes nedaudz mierināja tas, ka otrdien viņš tika izraudzīts dalībai šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēlē, kļūdams par pirmo latvieti, kurš piedalīsies šāda mēroga mačā.

Turpretī «Knicks» basketbolistus nespārnoja komandas līdera izraudzīšana Visu zvaigžņu spēlei. Lai gan pirmo puslaiku ņujorkieši atradās vadībā, trešās ceturtdaļas pirmajā pusē «Warriors» pārņēma vadību un izcīnīja drošu uzvaru.

Porziņģa prombūtnē maču starta pieciniekā sāka viens no līgas labākajiem rezervistiem Maikls Bīzlijs, kurš ar 21 punktu bija rezultatīvākais «Knicks» rindās. Viņam ar 20 punktiem palīdzēja Korntijs Lī, bet turks Eness Kanters iemeta 16 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

«Warriors» komandā rezultatīvākais bija Stefans Karijs, kurš guva 32 punktus, 17 no tiem iemetot trešajā ceturtdaļā.

«Knicks» ar 21 uzvaru 48 cīņās saglabā desmito vietu Austrumu konferencē, bet «Warriors» ar 38 panākumiem 48 dueļos ir pirmā Rietumos un visā līgā.

Ceturtdien «Knicks» viesosies pie Denveras «Nuggets», bet dienu vēlāk izbraukuma sēriju noslēgs ar dueli pret Fīniksas «Suns».

Decembra vidusdaļā «Knicks» komanda guva piecas uzvaras sešos dueļos, bet kopš 22.decembra vienība uzvarējusi tikai četras reizes. Šīs sezonas scenārijs ir identisks pērnajai, kad arī «Knicks» līdz decembra otrajai pusei uzvaru bija nedaudz vairāk par zaudējumiem, tomēr no 25.decembrī aizvadītās tradicionālās Ziemassvētku spēles tai sākās sešu zaudējumu sērija un turpinājumā vienība līdz sezonas beigām vairs neizcīnīja pat divus panākumus pēc kārtas.

Pašlaik 22 gadus vecais Porziņģis aizvada savu trešo sezonu NBA. Šosezon viņš 41 spēlē vidēji guvis 23,3 punktus, izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 2,3 metienus. Porziņģis ir labākais bloķētājs NBA, bet līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem 15.vietu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu