Brieža un Usika atklātais treniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bokseris Mairis Briedis un viņa sestdien gaidāmās cīņas pretinieks ukrainis Oleksandrs Usiks otrdien aizvadīja atklāto treniņu. Tas risinājās tirdzniecības centrā «Domina Shopping», Ieriķu ielā 3, Rīgā.

Publiskajam treniņam par godu tika uzstādīts boksa rings, un pirmais tajā uz 30 minūšu treniņu devās Usiks, kam sekoja jautājumu un atbilžu sesija ar pasākuma vadītāju.

«Pirmo reizi viesojos Latvijā, kad Mairis cīnījās Rīgā ar Olenrevaju Durudolu,» pēc treniņa sacīja Usiks. «Šai cīņai esmu gatavojies trīs mēnešus. Esmu tai gatavs.»

Usiks, dodoties prom no ringa, tika pavadīts ar visai skaļām ovācijām.

Plkst. 14.30 ringā devās Latvijas lepnums, bokseris Mairis Briedis, kurš klātesošos fanus un atbalstītājus priecēja arī ar 30 minūšu garu treniņu un jautājumu/atbilžu sesiju.

«Gaidu šo cīņu kopā ar visiem faniem. Cīņa būs būs visnopietnākā un visskatāmākā, kāda man bijusi,» sacīja Briedis. «Abi esam gatavojušies. un ceru, ka parādīsim pasaules līmeņa boksu. Esmu gatavojies visiem 12 raundiem.»

Šis bija iesildīšanās pasākums pirms Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņas, kas notiks sestdien, 27. janvārī, «Arēnā Rīga».

Cīņā tiksies divi pasaules čempioni - WBC jostas īpašnieks Briedis (23-0, 18 nokauti) un WBO versijas titula turētājs ukrainis Oleksandrs Usiks (13-0, 11 nokauti). Abi savā karjerā vēl nav piedzīvojuši zaudējumu.

Uzvarētājs iegūs pretiniekam piederošo pasaules čempiona jostu un cīnīsies turnīra finālā, kas paredzēts maijā Saūda Arābijas pilsētā Džidā.

Savukārt turnīra otrs pusfināls risināsies 3. februārī Sočos, kur Krievijas bokseris Murats Gasijevs (IBF čempions) cīnīsies ar kubieti Junieru Dortikosu (WBA čempions).

Pasaules boksa supersērijas uzvarētājs iegūs visas četras pasaules čempionu jostas, kā arī leģendārā Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu