Vismane zaudē «Australian Open» meiteņu dubultspēļu otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Talantīgā Latvijas tenisiste Daniela Vismane otrdien piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta junioru turnīra meiteņu dubultspēļu otrās kārtas mačā.

Vismane duetā ar bulgārieti Gerganu Topalovu, kuras bija izliktas ar sesto numuru, ar 3-6, 0-6 piekāpās amerikānietēm Deleinai Hjūitai un Peitonai Stērnsai, nespējot sasniegt ceturtdaļfinālu.

Duelis noslēdzās 48 minūšu laikā, Vismanei un Topalovai zaudējot pēdējos astoņos geimos, turklāt otrajā setā viņas uzvarēja tikai desmit izspēlēs.

Pirms tam pirmās kārtas mačā Latvijas un Bulgārijas duets ar 6-2, 6-1 sagrāva Lielbritānijas tenisisti Džemmu Hetu un marokānieti Diae el Hardi.

Savukārt meiteņu vienspēļu sacensībās 17 gadus vecā Vismane sasniegusi trešo kārtu un arī ir soļa attālumā no ceturtdaļfināla. Junioru ranga 25.vietā esošā Latvijas sportiste vispirms ar rezultātu 6-3, 6-4 pārspēja amerikānieti Niluku Maduravi, bet otrajā duelī ar 6-4, 6-3 uzvarēja francūzieti Ludmillu Benšeihu.

Trešajā kārtā Vismane tiksies ar 15 gadus veco Krievijas tenisisti Darju Fraimanu, kura junioru ranga ir 86.pozīcijā.

Vismanei šī ir debija Austrālijas atklātā čempionāta junioru turnīrā. Pērn viņa piedalījās «Grand Slam» junioru turnīros Francijā, Vimbldonā un ASV, četros vienspēlēs tiekot pie vienas uzvaras.

Dāmu konkurencē Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā apstājās Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko, kamēr otro kārtu nepārvarēja Anastasija Sevastova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu