Video: daiļslidotājs Vasiļjevs uz ledus izaicina cīkstoni Grigorjevu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu «Olimpiskais izaicinājums» par Latvijas olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Šajā raidījuma epizodē olimpiskais reportieris Edgars Buļs ieskatās daiļslidošanas aizkulisēs un kopā ar cīkstoni Anastasiju Grigorjevu izaicina mūsu daiļslidošanas lepnumu Denisu Vasiļjevu pie Dona dziesmas «Pa ceļam».

Gatavojoties daiļslidošanas izaicinājumam kameras priekšā, Edgars Buļs individuālos treniņos ir guvis savainojumu. Tāpēc šoreiz palīgos aicinājis sportisti no Denisa dzimtās pilsētas - Daugavpils. Daiļslidotājas lomā iejutīsies vasaras olimpiete, cīkstone Anastasija Grigorjeva! Kā viņai tas izdosies, trešo reizi stāvot uz slidām? To redzēsim jaunajā «Olimpiskā izaicinājuma» epizodē.

Pirmo reizi 24 gadu laikā Latvijai ir sava vīriešu olimpiskās daiļslidošanas cerība. Denisa treneris ir olimpiskais vicečempions Stefans Lambjēls, kura vadībā sportists ir gatavs uzvarēt pats sevi un parādīt izcilāko sniegumu. Edgars kopā ar Anastasiju izjautās Denisu arī par pareizo slidu izvēli, iesildīšanos un stingro daiļslidotāja diētu, kas palīdz sasniegt ievērojamu ātrumu un labākos rezultātus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu