OHL līderes «Mogo», «Kurbads» un «Liepāja»/«Optibet» tiek pie drošām uzvarām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Kurbads

Pie drošām uzvarām «Optibet» Hokeja līgas (OHL) mačos trešdien tika visas trīs līderes - «Mogo», «Kurbads» un «Liepāja»/«Optibet».

Kopvērtējuma pirmajā vietā esošā «Mogo» savā laukumā ar 10:4 (2:2, 5:2, 3:0) apspēlēja hokeja skolas «Rīga» komandu.

Uzvarētāju rindās teicamu maču aizvadīja Ronalds Cinks, kurš pamanījās piedalīties sešos komandas vārtu guvumos, pašam iemetot vienu ripu un veicot piecas rezultatīvas piespēles. Tikmēr ar diviem vārtiem un vienu piespēli atzīmējās Andris Siksnis, bet 1+3 Elvisam Želubovskim.

Tikmēr pagājušās sezonas Latvijas čempione «Kurbads» izbraukumā Jelgavā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pārspēja pirmajam trijniekam uz papēžiem minošo «Zemgale»/LLU.

Lai arī jelgavnieku hokejists Vladislavs Adeļsons jau otrajā minūtē atklāja rezultātu, otrās trešdaļas sākumā «Kurbads» atradās vadībā jau ar 3:1. Mača 31.minūtē Kristaps Millers gan samazināja rezultātu līdz minimumam, bet cīņas turpinājumā viesi guva trīs bezatbildes vārtus.

«Kurbads» sastāvā šajā mačā atgriezās no ārzemēm pārbraukušais Juris Upītis, kurš trešdien tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

Visbeidzot pārliecinošu uzvaru trešdien izcīnīja arī «Liepāja»/«Optibet», kas savā laukumā ar 7:2 (2:0, 3:1, 2:1) pārspēja «Prizma» komandu.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Kārlis Ozoliņš, kamēr vienus vārtus un divas piespēles pievienoja Māris Miezis.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar 50 punktiem 22 cīņās atrodas «Mogo», kamēr pieci punkti mazāk ir «Liepāja»/«Optibet» vienībai. Trešajā vietā ar 44 punktiem atrodama valsts čempione «Kurbads».

Aiz labāko trijnieka ar 36 punktiem 23 mačos ir «Zemgale»/LLU, «Rīgai» ir 18 punkti, bet «Prizma» savākusi 11 punktus.

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija «Optibet» kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā vairs nespēlē «Pārdaugava».

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīrā iekļūstot četrām labākajām vienībām, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu