Video: Pieredzējušais Aflalo spēles laikā tīšām iesit Bjelicam ar dūri pa galvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Karsti notikumi Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mača otrajā ceturtdaļā risinājās starp Minesotas «Timberwolves» un Orlando «Magic» komandām. Pieredzējušais Ārons Aflalo, cenšoties atbloķēt Nemaņju Bjelicu, aizsvilās un iesita pretspēlētājam ar dūri pa galvu.

Abi spēlētāji tika izraidīti no zāles un, visticamāk, vēlāk saņems no līgas bargākus sodus. Īpašu Floridas vienību «Magic» pārstāvošais Aflalo, kurš bija situācijas galvenais vaininieks.

Uzvaru savā laukumā ar 108:102 izcīnīja Orlando komanda. Aflalo līdz dūru likšanai lietā laukumā pavadīja vien piecas minūtes, kuru laikā izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, kamēr Bjelica piecu minūšu laikā guva divus punktus un savāca vienu bumbu zem groza.

32 gadus vecajam Aflalo šī viņa karjerā nav pirmā reizei, kad viņš laukumā izraisa asumus un iesaistījies attiecību skaidrošanā, izmantojot fizisku spēku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu