Bukarts gūst divus vārtus pret Čehijas čempionāta kopvērtējuma līderi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zlin Press Roman Turovský

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien iemeta divus vārtus Čehijas augstākās hokeja līgas mačā, palīdzot viņa un aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētajai Zlīnas «Aukro Berani» komandai izcīnīt uzvaru.

«Aukro Berani» hokejisti savā laukumā ar 4:1 (3:0, 0:0, 1:1) pārspēja čempionāta līderi Plzeņas «Škoda».

Bukarts ar vārtu guvumiem šajā mačā atzīmējās septītajā un 55.minūtē, gūstot komandas trešos un ceturtos vārtus.

Uzbrucējs šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā izpildīja piecus metienus pa vārtiem un zaudēja abos iemetienos, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Savukārt Freibergs laukumā pavadītajās 20 minūtēs un astoņās sekundēs izpildīja pa vienam metienam un spēka paņēmienam, tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bukarts šosezon Čehijas čempionātā 36 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles, būdams līgas septītais rezultatīvākais hokejists, kamēr Freibergs 38 mačos atzīmējies ar trim vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr zaudējumu citā Čehijas čempionāta mačā piedzīvojusi aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Andra Džeriņa pārstāvētā Hradeckrālovas «Mountfield», kas savā laukumā ar 2:3 (0:0, 0:1, 2:2) piekāpās Pardubices «Dynamo».

Mājinieki šajā mačā atspēlējās no divu vārtu deficīta, kad noslēdzošās trešdaļas vidū divus vārtus īsā laikā iemeta Jaroslavs Bednāržs. Tiesa, šāds rezultāts nesaglabājās ilgi, jo uzvaras ripu «Dynamo» labā 54.minūtē iemeta Antonīns Dušeks.

Džeriņš šajā mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā uzvarēja arī 11 no 20 iemetieniem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Cibuļskis šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, izpelnoties neitrālu lietderības koeficientu.

Džeriņš šosezon Čehijas čempionātā 29 spēlēs ir guvis trīs vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles, bet Cibuļskis 38 mačos ticis pie sešiem vārtiem un septiņas reizes asistējis partneriem.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 82 punktiem 40 spēlēs atrodas Plzeņas «Škoda» komanda, kurai ar 71 punktu seko «Mountfield». Savukārt «Aukro Berani» ar 54 punktiem ieņem septīto vietu 14 komandu vidū.

Aizvadītā gada izskaņā «Mountfield» kopa ar Rīgas «Dinamo» piedalījās prestižajā Špenglera kausa izcīņā. Tieši čehu klubs cīņā par vietu pusfinālā pārspēja Latvijas komandu, tomēr nākamajā mačā arī tas piedzīvoja zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu