2017. gada skatītāko TV pārraižu Top 3 iekļūst basketbola un hokeja izlašu mači

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET kolāža

2017. gadā starp trim visvairāk skatītākajām televīzijas pārraidēm iekļuvušas Latvijas vīriešu hokeja un arī basketbola valstsvienību spēles attiecīgi pasaules un Eiropas čempionātos, portālu TVNET informēja pētījumu un konsultāciju kompānija Kantar TNS.

Par aizvadītā gada skatītāko televīzijas pārraidi kļuvusi Latvijas hokeja izlases spēle pasaules čempionātā pret Zviedriju, kas vēlāk kļuva par visa turnīra uzvarētāju.

Šajā mačā, kas risinājās 11. maijā Vācijas pilsētā Ķelnē, Latvijas hokejisti cieta zaudējumu ar rezultātu 0:2. Spēli kanālā TV3 vēroja vidēji 12,8% jeb 245,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Gada topa otrajā vietā ierindojās Latvijas valsts himna kanālā PBK, kuru vēroja vidēji 10,8% jeb 207,3 tūkstoši skatītāju.

Savukārt 2017. gada trešā skatītākā programma bija Eiropas basketbola čempionāta ceturtdaļfināla spēle, kurā Latvijas izlase ar rezultātu 97:103 piekāpās Slovēnijai, kas beigās uzvarēja visā turnīrā.

Šo spēli, kas 12. septembrī notika Turcijas pilsētā Stambulā, kanālā TV3 vēroja vidēji 10,6% jeb 202,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju.

Topa ceturtajā vietā ierindojas Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzruna Jaunajā gadā kanālā PBK, kuru vēroja vidēji 10,2% jeb 196,2 tūkstoši skatītāju.

Programmu topa labāko piecnieku noslēdz hokejs. Pasaules čempionāta spēli 16.maijā Ķelnē starp Latvijas un Vācijas izlasēm kanālā TV3 vēroja vidēji 10,1% jeb 192,7 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem.

Šajā mačā Latvijas hokejisti piedzīvoja zaudējumu dramatiskā cīņā ar 3:4 pēcspēles metienos. Latviešiem izdevās atspēlēties no 0:2 un izvirzīties 3:2 vadībā, taču 33 sekundes pirms spēles pamatlaika beigām vācieši panāca izlīdzinājumu un vēlāk svinēja uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu