«Himki» basketbolistiem pēc šokējošā zaudējuma «Kalev» nogriezti 50% algas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees/LETA

Spēcīgās Krievijas komandas Maskavas apgabala «Himki» basketbolistiem pēc šokējošā zaudējuma VTB Vienotās līgas mačā pret Igaunijas vienību Tallinas «Kalev» no šā mēneša algas nogriezti 50%, paziņojis klubs.

Algas nogrieztas ne tikai spēlētājiem, bet arī kluba vadībai, treneriem un komandas apkalpojošajam personālam.

«Himki» svētdien izbraukumā ar 84:92 pārliecinoši piekāpās «Kalev» komandai. Pēc šā mača kluba ģenerāldirektoram Pāvelam Astahovam bijusi smaga saruna ar tā prezidentu un sponsoriem, kuri esot bijuši ļoti neapmierināti ar komandas sniegumu.

Pēcāk, tiekoties ar spēlētājiem, Astahovs paziņoja, ka komandā no šā mēneša algas ir nogriezti 50%, bet, ja vienības sniegums uzlabosies, nākotnē šī nauda atgriezīsies.

Par spīti savam iespaidīgajam budžetam, kas mērāms desmitos miljonu dolāru, «Himki» ar sešām uzvarām desmit spēlēs Vienotās līgas kopvērtējumā ieņem tikai piekto vietu, kamēr ULEB Eirolīgā komanda ar deviņiem panākumiem 16 mačos ir septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu