Slavenais sprinteris Bolts dosies atrādīties Dortmundes «Borussia» futbola klubam

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts pavasarī uz pārbaudes laiku pievienosies slavenajam Vācijas futbola klubam Dortmundes «Borussia», cerot piepildīt savu sapni un kļūt par profesionālu futbolistu.

Par šādu iespēju tiek runāts jau ilgu laiku, bet beidzot tā īstenosies. Bolts nekad nav slēpis, ka viņa iecienītākais futbola klubs ir Mančestras «United» no Anglijas, tomēr ar Dortmundes vienību sadarbība ir viņa sponsoram «Puma», kas esot noorganizējis atrādīšanos bundeslīgas komandā.

«Martā man paredzēta pārbaude Dortmundes klubā, kurā noteiks, vai futbolista karjera man ir iespējama,» pašlaik 31 gadu vecais Bolts pastāstīja laikrakstam «The Sunday Express».

«Ja man sacīs, ka esmu piemērots, vien nepieciešams vēl patrenēties, es to arī darīšu. Tas padara mani nervozu. Parasti tāds neesmu, taču šī situācija ir citādāka, jo tas ir futbols. Vajadzēs laiku, lai piemērotos, taču, tiklīdz vairākas reizes iziešu laukumā, es sevi pierādīšu,» norādīja Bolts.

«Viens no maniem lielākajiem sapņiem ir noslēgt līgumu ar Mančestras «United«. Ja būšu Dortmundes komandai pietiekami piemērots, es cītīgi trenēšos,» kaujinieciski noskaņots bija Bolts.

«Esmu runājis ar [bijušo Mančestras «United» treneri] Aleksu Fergusonu un lūdzis, lai viņš aizliek par mani kādu labu vārdu. Ja būšu vesels un gatavs, viņš varbūt varēšot man palīdzēt,» izteicās Bolts.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir pasaules rekordists 100 un 200 metros, astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu