Beržerons gūst četrus vārtus NHL spēlē

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Bostonas «Bruins» komandas centra uzbrucējs Patrīss Beržerons sestdien guva četrus vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā vienība savā laukumā ar 7:1 (5:1, 2:0, 0:0) sagrāva Karolīnas «Hurricanes».

Tāpat viņš šajā mačā veica vienu rezultatīvu piespēli. Kanādiešu uzbrucējs NHL karjerā pārsniedzis 700 punktu robežu, jo 923 spēlēs guvis 275 vārtus un veicis 427 rezultatīvas piespēles.

«Šī bija viena no tām spēlēm, kad ripa pati gāja vārtos. Iepriekšējo reizi, kad tā veicās, bija 16 gadu vecumā,» teica Beržerons, kurš kļuva par 16. «Bruins» hokejistu, kuram vienā spēlē izdevies gūt vismaz četrus vārtus.

«Tā nav tikai viena spēle. Viņš katrā mačā strādā komandas labā,» Beržeronu lielīja «Bruins» kapteinis Zdeno Hāra.

Tikmēr zaudējumu sestdien cieta NHL līdere Tampabejas «Lightning», kas viesos ar rezultātu 3:6 (0:3, 3:0, 0:3) piekāpās Otavas «Senators» vienībai.

Savukārt pie uzvaras tika viena no Rietumu konferences vadošajām komandām Nešvilas «Predators», kas viesos ar 4:3 (1:0, 2:1, 1:2) pārspēja Losandželosas «Kings».

Pie pārliecinoša panākuma savā laukumā sestdien tika Filadelfijas «Flyers», kas ar 6:3 (2:0, 2:1, 2:2) pārspēja Sentluisas «Blues».

«Flyers» svētdien plkst.20 pēc Latvijas laika savā laukumā spēkosies ar latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo «Sabres» komandu.

NHL un Austrumu konferences līderpozīcijā ar 61 punktu 41 spēlē ir «Lightning» komanda, kurai ar 53 punktiem 41 duelī seko Vašingtonas «Capitals», kamēr 52 punkti 39 mačos ir «Bruins» rēķinā.

Savukārt «Sabres» komanda ar 29 punktiem 41 spēlē joprojām ir pēdējā - 16.vietā Austrumu konferencē. Visas līgas ieskaitē «Sabres» apsteidz vienīgi Arizonas «Coyotes» komandu, kas tikusi pie 26 punktiem.

Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 58 punktiem 40 spēlēs ir līgas debitante Vegasas «Golden Knights», tai ar 55 punktiem 42 mačos seko Vinipegas «Jets», bet 54 punkti 41 cīņā ir «Predators» hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu