Arī Serēna Viljamsa nepiedalīsies «Australian Open»

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pieredzējusī amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa nolēmusi atsaukt savu dalību no sezonas pirmā «Grand Slam» turnīra - Austrālijas atklātā čempionāta.

Pašlaik 36 gadus vecā Viljamsa gada izskaņā atgriezās tenisa apritē, paraugturnīra mačā zaudējot Latvijas zvaigznei Aļonai Ostapenko. Tika uzskatīts, ka titulētās amerikānietes atgriešanās turnīrs būs tieši Austrālijas atklātais čempionāts, tomēr sportiste tajā nepiedalīsies.

«Pēc piedalīšanās paraugturnīrā Abū Dabī sapratu, ka vēl neesmu tur, kur vēlos būt, lai arī esmu tuvu,» izteicās Viljamsa, kura pirms četriem mēnešiem pasaulē laida meitu. «Mans treneris un komanda vienmēr man ir teikuši, lai turnīros piedalos tikai tad, kad jūtos gatava aizkļūt līdz finālam.»

«Es gribu sacensties, taču vēlos arī kaut ko vairāk par to. Vēlos, lai man kortā veiktos, tāpēc man ir nepieciešams vēl nedaudz vairāk laika,» atzina pieredzējusī amerikāniete.

Savu pēdējo oficiālo maču Viljamsa aizvadīja pirms nepilna gada, kad Austrālijas atklātā čempionāta finālā pieveica savu māsu Venusu, bet vēlāk viņa paziņoja par grūtniecību. Tādējādi amerikāniete nespēlēja visu atlikušo gadu.

Iepriekš par nespēlēšanu Austrālijas atklātajā čempionātā paziņoja tādas tenisa zvaigznes kā Endijs Marejs un Kei Nišikori, turklāt nav skaidrības arī par Rafaela Nadala un Novāka Džokoviča veselības stāvokli.

Viljamsa karjeras laikā izcīnījusi 23 «Grand Slam» vienspēļu titulus, bet pasaules rangā viņa pašlaik atkritusi uz 22. vietu.

Austrālijas atklātais čempionāts sāksies 15. janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu