Andris Biedriņš: Es basketbolu mīlēju, jā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pavasarī apritēs četri gadi, kopš basketbolu nav spēlējis Andris Biedriņš, kurš savulaik noslēdza ienesīgu līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Goldensteitas «Warriors». Groza bumbas spēlei viņš pielicis punktu. Oficiāli.

Biedriņš izdevumam «Kas Jauns» atklājis, ka basketbols viņu vairs nevilina un vēlme atgriezties laukumā ir zudusi. Karjeras pēdējo oficiālo maču viņš aizvadīja Ziemeļamerikā 2013. gada 16. decembrī, kad, pārstāvot Jūtas «Jazz», spēlēja Maiami pret vietējo «Heat».

31 gadu vecais Biedriņš NBA spēlēja no 2004. līdz 2013./2014. gada sezonai.

Viņam nav bijuši piedāvājumi atgriezties basketbolā, un savu ikdienu viņš pēdējos gados velta ģimenei, kopā ar dzīvesbiedri Madaru audzinot trīs bērnus.

Biedriņš atklāja, ka basketbolam oficiāli pielicis punktu un profesionāli ar to vairs nenodarbosies. «Es basketbolu mīlēju, jā! Bet acīmredzot laikam tomēr bija par daudz. Izdegu, līdz ar to viss aizgāja pretējā virzienā,» «Kas Jauns» teica Biedriņš.

Karjeras laikā NBA Biedriņš nopelnīja 62 miljonus ASV dolāru.

Vidēji spēlē viņš guva 6,3 punktus, savāca 7,0 atlēkušās un bloķēja 1,1 pretinieku metienu. Deviņas sezonas Biedriņš spēlēja «Warriors» sastāvā un sešos mačos laukumā devās Jūtas «Jazz» rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu