Siliņš palīdz Trento komandai ar uzvaru iesākt Eirokausa otro posmu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš trešdien iemeta piecus punktus, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Itālijas komandai Trento «Dolomiti Energia» ar uzvaru sākt ULEB Eirokausa otro posmu jeb «Top 16» kārtu.

G apakšgrupas pirmajā mačā «Dolomiti Energia» basketbolisti savā laukumā ar 83:72 (13:23, 18:19, 25:20, 27:10) uzvarēja Horvātijas klubu Zagrebas «Cedevita».

Siliņš šajā spēlē laukumā pavadīja 22 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu un vienu no trim tālmetieniem.

Tāpat latvieša rēķinā sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, viena piezīme un 11 efektivitātes punkti.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Dastins Hogs, kuram turklāt arī desmit atlēkušās bumbas.

Trento vienības basketbolisti šajā mačā aizvadīja teicamu ceturto ceturtdaļu. Vēl pirms tās mājinieki atradās iedzinējos ar 56:62, tomēr noslēdzošajās desmit minūtēs prata pretiniekus apspēlēt ar 27:10.

Citā G grupas pirmās kārtas mačā trešdien Krievijas klubs Krasnodaras «Lokomotiv-Kubaņ» izbraukumā ar 68:62 (16:16, 8:21, 26:9, 18:16) uzvarēja Podgoricas «Budučnost VOLI» no Melnkalnes.

Savukārt otrdien Latvijas izlases centrs Anžejs Pasečņiks guva 13 punktus, bet viņa pārstāvētā Spānijas komanda Grankanārijas «Herbalife» ar 100:81 savā laukumā uzvarēja Berlīnes «Alba» no Vācijas.

ULEB Eirokausā otrajā posmā 16 komandas sadalītas četrās apakšgrupās, kur aizvadīs divu apļu turnīru. Pirmo divu vietu ieguvējas iekļūs ceturtdaļfinālā, kurā martā tiks izspēlētas sērijas līdz divām uzvarām.

Eirokausa otrajā posmā spēlē pa trim komandām no Itālijas un Krievijas, ar divām vienībām būs pārstāvēta Vācija, Turcija un Francija, kā arī pa vienam klubam no Spānijas, Lietuvas, Horvātijas un Melnkalnes.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu