Slavenais bokseris Taisons Kalifornijā būvē iespaidīgu marihuānas fermu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Slavenais amerikāņu bokseris Maiks Taisons Kalifornijā uzsācis iespaidīgas marihuānas fermas būvniecību, vēsta «Yahoo Sports». Ar pagājušā gada 1.janvāri Kalifornijas štatā ir legalizēta marihuānas lietošana izklaides nolūkos.

Tiek ziņots, ka savulaik izcilais bokseris Taisons tieši šajā jomā saredzējis lielisku biznesa ideju un kopā ar partneriem sācis vērienīgas fermas celtniecību. Tās atrašanās vieta būs Kalifornijā, bet kopējā platība paredzēta aptuveni 40 akri (16 hektāri).

Fermas celtniecība sākusies neilgi pirms Ziemassvētkiem, turklāt plāns paredz, ka tajā būs marihuānas stādu veikals, amfiteātris, kempingu vietas un vairākas citas nianses. Tāpat tikšot veikts īpašs pētījums, kā vislabāk izmantot marihuānas ārstnieciskās īpašības.

Objekta ietvaros būs arī Taisona audzēšanas skola, kuras mērķis būs iemācīt audzētājiem jaunākos un vislabākos veidus, kā pilnveidot viņu pašu augsni. Sagaidāms, ka fermā kā prioritāte darbinieku uzņemšanā tiks izvirzīti cilvēki, kuri dienējuši bruņotajos spēkos.

Tiesa, vēl nav skaidrs, vai paša arī Taisona vārdā tiks saukta fermā izaudzētā marihuāna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu