UFC prezidents Vaits: Makgregoram vajadzētu aizstāvēt savu UFC titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits izteicies, ka gaida astoņstūrī atgriežamies jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru, lai Īrijas sportists aizstāvētu savu titulu.

29 gadus vecais Makgregors vēlētos aizvadīt revanša cīņu ar leģendāro amerikāņu bokseri Floidu Meivezeru, kurš iepriekš pauda, ka boksa ringā neatgriezīsies par ne par kādu naudu.

«Konors ļoti vēlas revanša cīņu. Viņš labi cīnījās, vienlaikus paliekot neapmierināts ar cīņas iznākumu pret Meivezeru. Viņš viennozīmīgi uzskatīja, ka var uzvarēt,» izdevumā «BoxingScene» citēts Vaits. «Es gan negaidīju Konora uzvaru, vienīgi cerēju, ka cilvēki, izslēdzot televizoru, novērtēja to kā labu cīņu. Tā arī bija. Zinu, ka viņš grib Meivezeram revanšēties, bet tagad Makgregoram vajadzētu atgriezties UFC un aizstāvēt savu titulu.»

Makgregors ir UFC vieglā svara titula glabātājs.

Pēdējās dienās Makgregors sociālajos tīkos iesaistījies diskusijās ar Krievijas MMA cīkstoni Habibu Nurmagomedovu, kurš īram met izaicinājumu, norādot, ka ir gatavs cīnīties, par to nesaņemot honorāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu