Durants: Esmu vienā līmenī ar Lebronu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA/TVNET

Goldensteitas «Warriors» līderis Kevins Durants uzskata, ka ir vienlīdzīgās pozīcijās ar citu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Lebronu Džeimsu, kurš pārstāv Klīvlendas «Cavaliers». Proti, abi spēlētāji, pēc Duranta domām, ir viena līmeņa.

Ziemassvētkos abi basketbolisti tikās aci pret aci, turklāt bieži sedza tieši viens otru. «Warriors» komanda sezonas pirmajā tikšanās reizē savā laukumā Klīvlendas vienību pieveica ar 99:92, un saistošs bija arī Duranta un Džeimsa duelis.

«Cilvēki redzēja, ka spēlēju visaugstākajā līmenī, kā spēlēju pret puisi, kurš regulāri tiek uzskatīts par visu laiku labāko basketbolistu. Pierādīju, ka esmu pelnījis tikt salīdzināts ar Džeimsu,» izdevumā «San Jose Mercury News» citēts Durants. «Nevaru salīdzināt mūsu sasniegumus, mantojumu un tamlīdzīgas lietas, bet basketbola prasmēs esam vienā līmenī.»

Durants šajā sezonā vidēji mačā iemetis 26,2 punktus, savācis 7,2 atlēkušās bumbas zem groziem un veicis 5,1 rezultatīvu piespēli, kamēr Džeimss, kurš aizvada vienu no savām labākajām sezonām, vidēji izcēlies ar gūtu 28,1 punktu, izcīnītu 8,1 bumbu un atdevis 9,1 rezultatīvu piespēli.

«Mums ir dažādi ceļi,» sacīja Durants. «Esam dažādi spēlētāji un atšķirīgas personības. Bet, kad redzi kādu, kurš spēlē un strādā tikpat labi kā tu, tad jums ir savstarpēja cieņa.»

«Cavaliers» un «Warriors» arī šajā sezonā būs galvenās titula pretendentes. Klīvlendas komandai ceļš līdz NBA finālam skaitās nedaudz vieglāks, jo «Cavaliers» spēlē teorētiski vājākajā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu