Pēc vēršanās arbitrāžas tiesā izbeigts Bārtuļa kontrakts ar «Admiral»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pēc vēršanās arbitrāžas tiesā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Vladivostokas «Admiral» piekritusi izbeigt līgumu ar latviešu aizsargu Oskaru Bārtuli, aģentūrai «R-Sport» pastāstījis vienības ģenerāldirektors Sergejs Sošņikovs.

Kā vēstīja portāls «championat.com», pieci «Admiral» hokejisti - vārtsargs Ivans Naļimovs, aizsargs Bārtulis, kā arī uzbrucēji Vladimirs Tkačevs, Dmitrijs Sajustovs un Pāvels Makarenko - bija vērsušies arbitrāžas tiesā, lai izbeigtu līgumus.

«Šie hokejisti vērsās arbitrāžā. Parunājām ar katru no viņiem un noslēdzām izlīgumus. Viņu līgumi ar klubu ir pārtraukti,» paudis Sošņikovs. «Mums ir ļoti svarīgi, lai komandas spēlētāji justos komfortabli.»

Bārtulis «Admiral» komandā spēlēja trešo sezonu. Šosezon viņš 32 spēlēs atzīmējās ar piecām rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -7.

Tikmēr laikraksts «Sport-express» ziņo, ka visi pieci hokejisti arbitrāžā vērsušies, jo «Admiral» komandai šosezon ir ilgstoši aizkavējušās algu izmaksas, nesen spēlētājiem saņemot atalgojumu vien par oktobri.

Tāpat klubam ir vairāku miljonu rubļu parādi pret citiem kreditoriem.

Līgums izbeigts arī ar šīs sezonas «Admiral» rezultatīvāko spēlētāju Tkačevu, kurš bija guvis 14 vārtus un atdevis 16 rezultatīvas piespēles. Uzbrucējs neslēpa, ka arbitrāžā vērsies tāpēc, ka komanda nav pildījusi līguma nosacījumus.

«»Admiral» komandā mani viss apmierināja, taču problēmas bija attiecībā ar atalgojumu, kurš aizkavējās. Nav skaidrs, kas notiks tālāk ar komandu, bet es vēlos iet tālāk un turpināt savu izaugsmi,» sacīja Tkačevs.

Netiek izslēgts, ka «Admiral» komandu, kurā nesen nomainījās arī vadība, varētu pamest vēl virkne spēlētāju.

«Admiral» ar 45 punktiem 42 spēlēs atrodas KHL Austrumu konferences 12.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu