Porziņģis sveic komandu uz sava Mercedes jumta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Kristaps Porziņģis ceļgala savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt savai komandai pēdējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Karmelo Entoniju un Oklahomasitijas «Thunder», bet tas neliedza ņujorkiešiem gūt panākumu ar 111:96. Liepājnieks ir lepns par «Knicks» izcīnīto ceturto uzvaru pēc kārtas.

«Esmu lepns par savu komandu. Ceru drīz būt atpakaļ pie saviem džekiem. Te bilde ar mani un manu raķeti,» sociālajā tīklā «Instagram», pozēdams uz sava Mercedes AMG S65 Coupe jumta, raksta 221 centimetru slaidais Porziņģis.

Kādā no intervijām Kristapa vecākais brālis Jānis Porziņģis neslēpa, ka «Knicks» zvaigznei bez basketbola ļoti patīk automašīnas un meitenes.

Bilde patīk vairāk nekā 111 tūkstošiem Porziņģa sekotāju.

«Knicks» galvenais treneris Džefs Hornačeks pēc cīņas ar «Thunder» norādīja, ka «Knicks» vienības līderis laukumā varētu atgriezties nākamajā spēlē pirmdien, kad Ņujorkas basketbolisti viesos spēkiem mērosies ar Šarlotes «Hornets».

Porziņģim populārajā sociālajā tīklā «Instagram» ir vairāk nekā 1,4 miljoni sekotāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu