Iznācis jaunais kalendārs Rallijs Latvijā 2018

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau tradicionāli pirms gadu mijas klajā nācis Latvijas autosportam veltītais kalendārs Rallijs Latvijā. Šī ir septiņpadsmitā reize, kad ilggadējie sporta fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris apkopojuši gada spilgtākos mirkļus – gan Latvijas, gan citu valstu ekipāžu izpildījumā Latvijas, Baltijas čempionātu rallijos.

Tā janvāra sniegos fiksēts Kalles Rovanpera/ Risto Pietilainena (Somija) dinamiski veiktais līkums Gulbenes pusē, bet kalendāra marta fotogrāfija atklāj Nikolaja Grjazina / Jaroslava Fjodorova (Krievija) iespaidīgo lēcienu «Talsu» rallija ātrumposmā Pastendes ceļos. Latvijas komandu līdzjutēji redzēs nu jau šā gada Latvijas čempionu, Mārtiņa Seska / Andra Mālnieka ekipāžas braucienu Kuresāres naksnīgajās ielās – pēdējā 2017.gada rallijā Sāremā salā, kur viņi bija par mata tiesu arī no Igaunijas čempiona titula, kā arī skatu no atraktīvās Jāņa Vorobjova/ Ivo Pūķa ekipāžas brauciena pa Talsu akmeņaino granti.

Foto: Publicitātes foto

«Autosports ir jāskatās klātienē, bet arī fotogrāfijās fiksētie kadri ir vizuāla bauda. Tie ir skati, ko vērts paturēt atmiņā pēc iespējas ilgāk,» saka fotogrāfs Jānis Asaris.

Foto: Publicitātes foto

Kā ierasts, kalendārā ir uzskaitīti provizoriskie 2018.gada pasaules un Latvijas rallija čempionātu posmu datumi. Respektējot auditorijas aicinājumu, autori šā gada izdevumā atkal publicējuši vārda dienas.

Foto: Publicitātes foto

Kalendāra autori pateicas par atbalstu Petro Canada Lubricants. Rallijs Latvijā 2018 var iegādāties Maxima XX, XXX, Rimi hipermārketos, Elvi veikalos, Narvesen tirdzniecības vietās un citur visā Latvijā. Tāpat par jauno izdevumu var interesēties Kalendārs Rallijs Latvijā sociālajā vietnē Facebook.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu