«Jets» uzbrucējs Vīlers tiek atzīts par labāko NHL nedēļas hokejistu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Vinipegas «Jets» uzbrucējs Bleiks Vīlers pirmdien tika atzīts par aizvadītās nedēļas labāko Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejistu.

Vīlers nedēļas laikā četrās spēlēs guva divus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, trijos mačos tiekot pie vismaz trim rezultativitātes punktiem.

Viņš palīdzēja «Jets» komandai izcīnīt trīs uzvaras četros mačos un kļūt par Rietumu konferences līderi.

Mačā pret Minesotas «Wild» (7:2) Vīlers guva vienus vārtus un divas reizes asistēja partneriem, savukārt pret Kolorādo «Avalanche» (2:3) viņš palika tukšā. Nākamajā mačā viņš nopelnīja trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot uzvarēt Vegasas «Golden Knights» komandu (7:4), bet pēc tam iemeta vienu ripu un trīs reizes rezultatīvi piespēlēja uzvarā pār Otavas «Senators» (5:0).

Šosezon Vīlers 27 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un atdevis 28 rezultatīvas piespēles, ar 35 punktiem esot līgas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs.

Tikmēr nedēļas otrās zvaigznes tituls ticis Monreālas «Canadiens» vārtsargam Kerijam Praisam. Viņš četrās spēlēs izcīnīja četras uzvaras, ielaižot 1,50 ripas spēlē un atvairot 95,0% metienu.

Praiss palīdzēja «Canadiens» komandai tikt pie piecām uzvarām pēc kārtas, lai arī pirms tam Monreālas klubam bija piecu neveiksmju sērija. Tiesa, tobrīd Praiss traumas dēļ nevarēja spēlēt.

Tikmēr nedēļas trešās zvaigznes tituls ticis Dalasas «Stars» uzbrucējam Radekam Faksam, kurš četrās

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu