Vienradzis vai ķirzaka? Porziņģis jokojas slavenajā Džimija Falona šovā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NBC/NBCU ekrānšāviņš / nypost.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Kristaps Porziņģis ceturtdien viesojās Džimija Falona šovā «Tonight». Latvijas basketbolists sarunā ar pasaulē pazīstamo komiķi jokojās par savām iesaukām «vienradzis» un «ķirzaka», vēsta laikraksts «The New York Post».

«Knicks» trešdien savā laukumā pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, pārspējot Maiami «Heat» komandu ar 115:96. Jau spēles sākumā Porziņģis guva labās potītes savainojumu. Latvietis laukumā pēc tam vairs neatgriezās.

Rentgena pārbaudēs nav atklātas nopietnas traumas, taču pagaidām nav skaidrs, kad Porziņģis varētu atgriezties laukumā. Tomēr ir pamats cerēt uz drīzu atlabšanu, jo latvietis ceturtdien pozitīvi noskaņots piedalījās populārā televīzijas šovā.

Pazīstamais komiķis Džimijs Falons ir ilggadējs «Knicks» komandas fans. Viņš regulāri apmeklē Ņujorkas kluba spēles, sēžot skatītāju pirmajās rindās kopā ar citām pasaules slavenībām.

Sešas minūtes ilgajā sarunā Falons vaicāja Porziņģim par latvieša iesaukām. Viena no tām ir «vienradzis», kā Porziņģa debijas sezonā latvieti nodēvēja pašreizējās NBA čempionvienības Goldensteitas «Warriors» uzbrucējs Kevins Durants.

«Sākumā biju nedaudz apmulsis,» Porziņģis teica Falonam. «Kas tas ir? Zirgs ar ponija asti? Ko tas nozīmē? Tad man paskaidroja, ka viņš ar to domāja, ka esmu unikāls spēlētājs. Ir patīkami dzirdēt, ka [Durants] par mani saka jaukas lietas.»

Porziņģis demonstrēja arī savas kedas, kam uz zoles ir vienradzis, bet noslēgumā tika apspriesta «Knicks» karsējmeiteņu tēma. Raidījuma vadītājs atklāja, ka spēļu laikā viņam esot grūti neskatīties uz dejotājām. Falons pat piedāvāja latvietim pēc kādas Ņujorkas komandas spēles pirmā puslaika pievienoties viņam un skatīties uz karsējmeiteņu priekšnesumu kopā.

Savukārt sarunas sākumā abi pārrunāja Porziņģa karjeras sākumu, ka viņš 15 gadu vecumā pārcēlās uz Spāniju, kur uzsāka profesionāla basketbolista gaitas. Kā arī pastāstīja to, ka viņš kopā ar brāļiem Jāni un Mārtiņu savas pirmās NBA sezonas laikā dzīvojis vienā dzīvoklī, bet tagad katrs vienā mājā dzīvo savos apartamentos.

Pēc trešdien gūtās potītes traumas Porziņģis izteicās, ka viņu dēvē par ķirzaku, jo spēj ātri atgūties no savainojumiem. «Cerams, ka ķirzaka varēs svētdien spēlēt. Ķirzaka ir mans slepenais vārds,» jokoja Latvijas basketbolists.

Falona šovā «Tonight» viesojas pasaules kino, mūzikas, sporta un citu jomu slavenības. Porziņģis ir pirmais cilvēks no Latvijas, kurš piedalījies šādā televīzijas raidījumā.

«Knicks» nākamo spēli aizvadīs svētdien mājās pret Orlando «Magic». Ņujorkas vienība patlaban Austrumu konferencē ar 11 uzvarām un 10 zaudējumiem ieņem 9. vietu, bet «Magic» ar bilanci 9-13 atrodas 13. pozīcijā.

Pašlaik 22 gadus vecais Porziņģis ar vidēji spēlē 25,8 gūtiem punktiem ir piektais rezultatīvākais spēlētājs šosezon NBA regulārajā čempionātā. Savukārt ar 2,2 bloķētiem metieniem vidēji spēlē viņš šosezon ir visas līgas līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu