Punnenovs lielisks Šveices čempionāta spēlē pret Ķēniņa pārstāvēto komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs ceturtdien demonstrēja pārliecinošu sniegumu, kas viņa pārstāvētajai Langnau «Tigers» komandai Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 3:2 (2:0, 1:1, 0:1) ļāva pārspēt latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Cīrihes «Lions».

Punnenovs šajā mačā atvairīja 38 no 40 pretinieku metieniem, kļūstot par vienu no galvenajiem «Tigers» komandas uzvaras kaldinātājiem.

Latviešu vārtsargs šosezon kopumā demonstrē atzīstamu sniegumu, jo 19 spēlēs vidēji ielaidis 2,52 ripas un atvairījis 91,43% pretinieku metienu.

Tikmēr Ķēniņš laukumā pavadītajās 14 minūtēs un 20 sekundēs metienus pa vārtiem neizdarīja, bet uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ķēniņš šosezon 22 spēlēs guvis vienus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -4.

Šveices čempionāta kopvērtējumā līderpozīciju ar 52 punktiem 22 spēlēs ieņem «Bern» komanda, bet tai ar 41 punktu seko latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā «Lugano», «Lions» ar Ķēniņu sastāvā un «Fribourg-Gotteron».

Tikmēr Punnenova pārstāvētā «Tigers» ar 27 punktiem 24 spēlēs pakāpusies uz devīto vietu 12 komandu konkurencē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu