Biedriņa un Bertāna bijušais komandas biedrs Lī liek punktu karjerai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Amerikāņu basketbolists Deivids Lī, kurš Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlējis vienās komandās ar latviešiem Andri Biedriņu un Dāvi Bertānu, nolēmis likt punktu karjerai, nedēļas nogalē paziņoja sportists.

Lī planētas spēcīgākajā basketbola līgā aizvadīja 12 sezonas, 2015.gadā Goldensteitas «Warriors» sastāvā kļūdams par NBA čempionu un divreiz piedalīdamies Visu zvaigžņu spēlē.

Lī 2005.gada draftā ar 30.numuru izraudzījās Ņujorkas «Knicks» komanda, kurā viņš nospēlēja nākamās piecas sezonas. 2010.gadā viņš kļuva par Biedriņa komandas biedru «Warriors» vienībā un kopā šajā vienībā pavadīja piecas sezonas. 2015./2016.gada sezonā Lī spēlēja Bostonas «Celtics» un Dalasas «Mavericks» vienībās, bet iepriekšējā sezonā bija Bertāna komandas biedrs Sanatonio «Spurs» klubā.

«Episks vakars, kopā ar draugiem un ģimeni svinot karjeras beigās,» sociālajā vietnē «Instagram» raksta 34 gadus vecais Lī, pateikdamies savai līgavai, slavenajai dāņu tenisistei Karolīnai Vozņacki. Pāris saderinājās šī mēneša sākumā.

Iepriekšējā sezonā viņš 79 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guva 7,3 punktus un izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas. Savā NBA karjeras laikā Lī 829 mačos vidēji spēlē guva 13,5 punktus un izcīnīja 8,8 atlēkušās bumbas.

Šajā sezonā viņš bija brīvā aģenta statusā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu