Mančestras «United» zvaigznes Ibrahimovičs un Pogbā gatavi atgriezties laukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas granda Mančestras «United» zvaigznes Zlatans Ibrahimovičs un Pols Pogbā, kā arī Markoss Roho, gatavi atgriezties laukumā, piektdien paziņoja komandas galvenais treneris Žuzē Mourinju.

Zviedru uzbrucējs Ibrahimovičs un argentīniešu aizsargs Roho ceļgala savainojumus guva aprīlī, bet franču pussargs Pogbā augšstilba traumā iedzīvojās septembra vidū.

Ibrahimovičs augustā uz vienu gadu pagarināja līgumu ar Mančestras klubu, bet iepriekšējā sezonā, kas viņam Anglijā bija pirmā, viņš ar 28 vārtiem bija komandas rezultatīvākais futbolists.

«Šobrīd nevaram no viņa gaidīt 90 minūtes laukumā vai spēlēt divus mačus pēc kārtas, kā viņš to darījis visu karjeru. Viņam vajag laiku lai atgrieztos tajā līmenī, jāatgūst fiziskā forma, pārliecība un viss pārējais,» teica Mourinju.

«Arī Roho bija smags savainojums un operācija. Viņš trešdien spēlēja dublieru komandā un viss bija kārtībā. Polam nebija tik liels savainojums un nevajadzēja operāciju, taču arī nebija labi. Tomēr tagad visi trīs ir atpakaļ,» atzīmēja portugāļu speciālists.

Mančestras «United» sestdien Anglijas premjerlīgas spēlē savā laukumā uzņems Ņūkāslas «United».

Anglijas futbola premjerlīgas kopvērtējuma tabulā līderpozīcijā ar 31 punktu 11 spēlēs ir Mančestras «City», bet pa 23 punktiem guvušas Mančestras «United» un Totenhemas «Hotspur».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu