Cibuļskis un Džeriņš rezultatīvi Čehijas čempionātā pret Bukarta un Freiberga komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mountfieldhk.cz

Čehijas čempionāta spēlē trešdien ar rezultativitāti izcēlās latviešu uzbrucējs Andris Džeriņš un aizsargs Oskars Cibuļskis, palīdzot Hradeckrālovas «Mountfield» komandai savā laukumā ar 5:1 (1:0, 2:0, 2:1) apspēlēt aizsarga Ralfa Freiberga, kā arī uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvēto Zlīnas «Aukro Berani».

Latvieši punktus guva četru minūšu laikā otrajā periodā, kad vispirms Cibuļskis ar piespēli palīdzēja Lukāšam Vopelkam panākt 2:0, bet brīdi vēlāk pats iemeta vārtus vairākumā un šajā epizodē ar piespēli atzīmējās Džeriņš.

Cibuļskis kopā nospēlēja 18 minūtes un 43 sekundes, bez diviem rezultativitātes punktiem izceļoties ar vienu metienu pa vārtiem, vienu bloķētu metienu un neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt Džeriņš laukumā pavadīja 14 minūtes un 11 sekundes, izceļoties ar vienu metienu un pozitīvu lietderības koeficientu +1. Uzbrucējs uzvarēja desmit no 16 iemetieniem, kuros piedalījās.

Tāpat šajā mačā Freibergs nospēlēja 20 minūtes un sešās sekundes, izceļoties ar vienu spēka paņēmienu, divām soda minūtēm un neitrālu lietderību.

Savukārt Bukarts uz ledus bija 15 minūtes un piecas sekundes, šajā laikā veicot četrus metienus pa vārtiem un dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Cibuļskis 21 mačā izcēlies ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, Džeriņam ir vārtu guvums un trīs piespēles 12 dueļos, kuros viņš piedalījies, Bukarts 21 duelī iekrājis deviņus vārtus un sešas piespēles, bet Freibergs 21 mačā ticis pie diviem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Zlīnas komandā sezonu iesāka arī vēl viens latvietis Rihards Bukarts, tomēr viņš ilgstoši netika sastāvā un šonedēļ līgums pēc abpusējas vienošanās tika pārtraukts.

Čehijas čempionāta līderpozīcijā ar 43 punktiem 20 spēlēs atrodas Plzeņas «Škoda», kam ar 41 punktu seko Brno «Kometa», bet «Mountfield» vienība ar 39 punktiem 21 spēlē pacēlusies uz trešo pozīciju.

Tikmēr «Aukro Berani» ar 28 punktiem ieņem astoto vietu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu