Tereveinens ar «hat-trick» kaldina «Hurricanes» uzvaru pār «Stars»

LETA/AP/NHL
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Ar «hat-trick» trešajā trešdaļā izceļoties somu uzbrucējam Teuvo Tereveinenam, Karolīnas «Hurricanes» pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:1 (1:0, 0:1, 4:0) pārspēja Dalasas «Stars».

Mača rezultātu pirmā perioda devītajā minūtē atklāja «Hurricanes» somu uzbrucējs Sebastjans Aho, bet otrajā trešdaļā krievs Aleksandrs Radulovs panāca izlīdzinājumu. Mača galvenie notikumi norisinājās trešās ceturtdaļas pirmajā pusē, kurā Tereveinens guva trīs vārtus un ielika pamatus «Hurricanes» uzvarai. Trīs sekundes pirms pamatlaika beigām kanādietis Džefs Skiners raidīja ripu tukšos «Stars» vārtos un «Hurricanes» svinēja uzvaru ar 5:1.

Tereveinens šajā spēlē bez trim gūtiem vārtiem atzīmējās arī ar rezultatīvu piespēli, bet četras reizes komandas biedru vārtos asistēja kanādietis Džordans Stāls.

«Tereveinenam vajadzētu vairāk uzbrukt vārtiem, jo viņam ir prasmes to darīt. Viņš ir hokejists, kurš vispirms veiks piespēli, taču viņam vajadzēt būt savtīgākam, ejot uz vārtiem un veicot metienu,» pēc uzvaras teica «Hurricanes» galvenais treneris Bils Pīterss.

Tikmēr Sentluisas «Blues» viesos ar 4:7 (2:2, 0:0, 2:5) zaudēja Kalgari «Flames», neizmantodama iespēju nostiprināties Rietumu konferences līderpozīcijā.

Uzvarētājiem divus vārtus guva kanādietis Marks Jankovskis, bet «Blues» rindās divi precīzi metieni krievu uzbrucējam Vladimiram Tarasenko.

Austrumu konferences un visas līgas līdere ar 30 punktiem 18 spēlēs ir «Lightning» komanda, kurai konferencē ar 24 punktiem seko Ņūdžersijas «Devils» un Toronto «Maple Leafs».

Savukārt priekšpēdējo, 15.vietu ar 13 punktiem 17 dueļos ieņem latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres».

Tikmēr Rietumu konferencē līderpozīciju ieņem «Blues», kas 19 mačos tikusi pie 27 punktiem, bet otrā ar 24 punktiem 17 cīņās ir «Kings».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu