Hārtlijs: Spēlētāji ar patīkamām emocijām varēs atgriezties savos klubos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases spēlētāji, kuri šonedēļ pārbaudes turnīrā Francijā trīs mačos izcīnīja trīs uzvaras, ar patīkamām emocijām varēs atgriezties savos klubos, ar prieku un lepnumu pauž valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

«Euro Ice Hockey Challange» (EIHC) pārbaudes turnīrā Latvijas izlase ceturtdien ar 7:5 uzveica Baltkrieviju, piektdien ar 4:1 pārspēja 2018.gada olimpisko spēļu dalībnieci Slovēnijas, bet sestdien ar 3:1 uzvarēja sacensību mājinieci Franciju.

Latvijas izlase iepriekšējo reizi EIHC turnīrā uzvarēja pirms sešiem gadiem - 2011.gada februārī.

«Vēl viens lielisks sniegums. Piepildītu Amjēnas stadiona tribīņu priekšā izcīnījām uzvaru ar 3:1 aizraujošā mačā,» pēc uzvaras pret Franciju sacīja Hārtlijs.

«Šajā turnīrā ielaidām septiņu vārtus, bet paši guvām 14. Komandai, kas pārsvarā ir veidota no jaunajiem spēlētājiem, šis ir lielisks rezultāts. Vidējais valstsvienības vecums bija tikai 22 gadi,» atzīmēja treneris.

«Es esmu ļoti lepns un gandarīts par komandas sacensību garu. Trīs uzvaras trijās spēlēs ir lielisks veids, lai celtu pārliecību par saviem spēkiem. Tagad spēlētāji ar patīkamām emocijām varēs atgriezties savos klubos. Atkārtošos vēlreiz, esmu ļoti lepns par šo turnīru Francijā,» iespaidos dalījās kanādiešu speciālists.

Šajā turnīrā rezultatīvākais ar 2 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm bija Roberts Bukars, kuram tika uzticēti arī komandas kapteiņa pienākumi.

Ar 2 gūtiem vārtiem un 1 rezultatīvu piespēli izcēlās Rodrigo Ābols un Māris Bičevskis, bet ar 1+2 izcēlās Rihards Bukarts un Frenks Razgals.

Latvijas izlases sastāvs EIHC turnīrā Francijā

Vārtsargi: Ivars Punnenovs (Langnau «Tigers», Šveice), Rihards Cimermanis («Zemgale»/LLU);

Aizsargi: Uvis Jānis Balinskis, Kristaps Zīle (abi - Rīgas «Dinamo»), Ralfs Freibergs (Zlīnas «Aukro Berani», Čehija), Roberts Kaļķis, Pauls Svars (abi - «Rīga», MHL), Eduards Hugo Jansons (Aļmetjevskas «Ņeftjaņik», VHL), Maksims Ponomarenko («Timra», Zviedrija), Artūrs Salija («Nove Zāmky», Slovākija);

Uzbrucēji: Rodrigo Ābols («Orebro», Zviedrija), Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Frenks Razgals, Oskars Batņa, Roberts Lipsbergs, Emīls Ģēģeris (visi - Rīgas «Dinamo»), Roberts Bukarts, Rihards Bukarts (abi - «Aukro Berani»), Kirils Galoha («Rīga»), Sandis Zolmanis, Gatis Gricinskis (abi - «Kurbads»), Linards Mazurs-Mago («Aker/Strangnas», Zviedrija).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu