2020.gadā NBA Visu zvaigžņu spēle norisināsies Čikāgā

LETA/NBA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

2020.gadā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēle norisināsies Čikāgā, vēsta līga. Čikāga, kur mājo seškārtējā NBA čempione «Bulls», Visu zvaigžņu spēli iepriekš uzņēmusi 1973. un 1988.gadā.

«Čikāga ir pilsēta ar leģendāru basketbola vēsturi. Esam saviļņoti, ka NBA Visu zvaigžņu spēle atgriezīsies šajā pilsētā,» paziņojumā teica NBA komisārs Edams Silvers.

2020.gada Visu zvaigžņu spēle notiks 16.februārī.

«Zvaigžņu spēles atgriešanās Čikāgā ir kā uzvara mūsu pilsētai, uzņēmumiem un vairāku paaudžu līdzjutējiem,» atzīmēja Čikāgas mērs Rams Emanuels.

Iepriekšējā Visu zvaigžņu spēlē mājiniekus priecēja «Bulls» zvaigzne Maikls Džordans, kurš uzvarēja «slam-dunk» konkursā, bet dienu vēlāk guva 40 punktus un palīdzēja Austrumu konferences komandai ar rezultātu 138:133 pārspēt Rietumu konferences vienību.

Iepriekšējā sezonā NBA Visu zvaigžņu spēles meistarības konkursā uzvarēja Ņujorkas «Knicks» latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis. Viņš divus gadus pēc kārtas piedalījās NBA Uzlecošo zvaigžņu mačā, taču šajā sezonā vairs latvietim nebūs tāda iespēja, tomēr viņš ir reāls kandidāts dalībai Visu zvaigžņu spēlē.

Iepriekšējā sezonā NBA Visu zvaigžņu spēle norisinājās Ņūorleānā, šajā sezonā paraugmaču uzņems Losandželosa, bet gadu vēlāk NBA spožākās zvaigznes pulcēsies Šarlotā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu