Lāčplēša dienā «Arēnā Rīga» notiks «LNK Boxing» cīņu turnīrs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2017. gada 11. novembrī «LNK Boxing» organizēs piekto boksa cīņu pasākumu «Arēnā Rīga». Risināsies desmit cīņas vairākās svara kategorijās, informē rīkotāji.

Cīnīsies bokseri no Latvijas, Krievijas, Baltkrievijas, Serbijas, Polijas un Ugandas.

Galvenā vakara cīņa būs starp Andreju Pokumeiko un 39 gadus veco ugandieti Davidu Basajjamivulu. Tā solās būt aizraujoša.

Tāpat ringā kāps «LNK Boxing» bokseri Jevgēnijs Aleksejevs, Andrejs Podusovs, brāļi Savdoni, Maksims Savenko, Ņikita Smirnovs un Ralfs Vilcāns - katrs no šiem bokseriem nopietni gatavojas savai cīņai 11.11.2017.

Daži interesanti fakti saistīti ar 11.11.2017. boksa cīņām: debitants Deniss Savdons nolēma sākt savu profesionālo karjeru boksā pēc tam, kad tiesneši negodīgi piešķīra viņa pretiniekam uzvaru. Pēc šā notikuma Deniss pārgāja no amatieru boksa uz profesionālo, un 11. novembrī gaidāma viņa pirmā profesionālā cīņa.

Andrejam Pokumeiko šoreiz ir stiprs pretinieks, bijušais WBF starpkontinentālais čempions. Pēc gūtās traumas sacensībās atgriezīsies Vilcāns, kurš cīnīsies ar pieredzējušu poļu bokseri, kurš iepriekš zaudēja Nikolajam Grišuņinam «LNK Boxing Night 2».

Rīkotāji sola iespaidīgu gaismu un neaizmirstamu ringa meiteņu šovu!

Vairāk informācijas www.lnkboxing.lv vai www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu