Ovečkins: Esmu par Putinu un to neslēpju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Viens no pēdējās desmitgades Krievijas labākajiem hokejistiem Aleksandrs Ovečkins, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas «Capitals», neslēpj savas simpātijas pret autoritāro Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Viņš video uzrunā sveica savus tautiešus un apsveica Krievijas iedzīvotājus Tautas vienotības dienā.

«Dārgie draugi, sveicu jūs Tautas vienotības dienā - mūsu kopīgajos svētkos. Vēlu jums veiksmi, visu labāko, mieru un laimi,» viņš sacīja. «Gribētu būt kopā ar jums, bet rit Nacionālās hokeja līgas regulārā sezona. Pievienojos jums no Vašingtonas un ar visu sirdi esmu kopā ar jums. Šie svētki mūsu valstij un tautai ir ļoti svarīgi. Mūsu spēks ir Krievijas spēks un vienotība. Runāsim atklāti par mūsu uzskatiem, principiem, sapņiem. Nav jākaunas parādīt sevi nemodernu. Esmu par Putinu un neslēpju to - «Putin Team» (Putina komanda). Sveiciens Tautas vienotības dienā, draugi.»

Jau iepriekš 32 gadus vecais Ovečkins paudis atbalstu Putinam. 7. oktobrī viņš savā «Instagram» kontā apsveica Krievijas prezidentu dzimšanas dienā.

Ovečkins ar 11 vārtu guvumiem šajā sezonā pašlaik ir trešais labākais snaiperis līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu