Tenisa zvaigzne Vozņacki saderinājusies ar Bertāna bijušo komandas biedru Lī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dānijas tenisa zvaigzne Karolīna Vozņacki, kura pagājušajā nedēļas nogalē Singapūrā triumfēja WTA sezonas noslēguma turnīrā, saderinājusies ar latviešu basketbolista Dāvja Bertāna bijušo komandas biedru Deividu Lī.

«Laimīgākā diena manā mūžā, sakot jā dvēseles radiniekam,» piektdien savā tvitera kontā ierakstījusi Vozņacki, pievienojot arī bildi, kurā uz viņas pirksta redzams gredzens. Līdzīgu ierakstu «Instagram» kontā publicējis Lī, kurš paudis, ka «Viņa teica jā».

Happiest day of my life yesterday saying yes to my soulmate❤️? @dlee042

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

She said YES! So thrilled to be engaged to my soulmate! ❤️?

A post shared by David Lee (@dlee042) on

Šī ir otrā reize, kad Vozņacki saderinājusies. 2014.gada 1.janvāra naktī viņu bildināja izcilais ziemeļīru golferis Rorijs Makilrojs, tomēr piecus mēnešus vēlāk sportisti pavēstīja par šķiršanos.

Pašlaik 27 gadus vecā Vozņacki 2010. un 2011.gadu noslēdza pasaules ranga vadībā, tomēr viņa joprojām nav izcīnījusi «Grand Slam» titulus un pagājušajā nedēļā gūto panākumu Singapūrā var nosaukt par lielāko viņas karjerā. Šobrīd tenisiste ir pasaules ranga trešajā pozīcijā.

Tikmēr 34 gadus vecais Lī savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjerā spēlējis Ņujorkas «Knicks», Goldensteitas «Warriors», Bostonas «Celtics», Dalasas «Mavericks» un Sanantonio «Spurs» vienībās, turklāt pēdējā no tām pagājušajā sezonā bija Bertāna komandas biedrs. Viņš 2015.gadā ar «Warriors» kļuva par NBA čempionu un divreiz piedalījies Visu zvaigžņu spēlē, tomēr pašlaik viņš ir bez kluba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu