«Sabres» bez traumētā Girgensona piedzīvo kārtējo zaudējumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien traumas dēļ neizgāja laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (2:1, 0:2, 0:1) piekāpās Vankūveras «Canucks».

Girgensons iepriekšējā spēlē, kurā «Sabres» otrdien pagarinājumā ar 4:5 atzina līgas jaunpienācējas Vegasas «Golden Knights» pārākumu, pirmajā trešdaļā guva traumu, bloķējot pretinieka metienu. Komanda uzsver, ka latvietis laukumā atgriezīsies kuru katru dienu, tomēr piektdien viņš vēl nevarēja spēlēt.

Pateicoties Džastina Beilija un Džeka Aikela metieniem, pēc pirmās trešdaļas «Sabres» bija vadībā ar 2:1, tomēr otrajā trešdaļā «Canucks» pārņēma vadību, bet pašā dueļa izskaņā viesi ieraidīja ripu tukšos vārtos, sagādājot vienai no līgas pastarītēm kārtējo neveiksmi.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Deriks Dorsets.

Astoņās šīs sezonas spēlēs «Sabres» komanda pamanījusies ielaist sešus vārtus mazākumā.

«Sabres» komandu šobrīd piemeklējusi traumu epidēmija, jo spēlēt nevar arī aizsargi Džošs Gordžess, Zeks Bogosjans un Džastins Falks, kā arī uzbrucēji Jākobs Jūsefsons un Evans Rodrigess, bet vienības pamatvārtsargs Robins Lēners ir slims.

Girgensons šosezon septiņās spēlēs atzīmējies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +2.

«Sabres» pirmajās astoņās sezonas spēlēs cietusi septiņus zaudējumus un ar četriem punktiem starp Austrumu konferences 16 komandām ieņem 15.vietu, apsteidzot vienīgi Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu